Uporabno

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Brazilija izgubila proti Hrvaški 2:3
Ne v nogometu, v kvaliteti uradnih reprezentančnih Facebook strani

13. 06. 2014

Vas zanima kako dobri ste na Facebook igrišču v primerjavi z vašo konkurenco? Ni vam več potrebno neprestano špegati na statistiko ostalih strani. Podatke in grafe lahko dobite v nekaj sekundah. In slika zmagovalcev na prvi pogled lahko hitro postane drugačna.

preberite več

Nove dimenzije starih omrežij
Infografika, ki bi si jo veljalo ne samo shraniti, ampak kar natisniti

09. 06. 2014

Če ste aktivni na družbenih omrežjih vas res nikoli ne more biti dolgčas. Ta se ne spreminjajo samo v vsebinah ampak tudi v dimenzijah. Administratorji moramo tako neprestano spreminjati grafike in jih prilagajati novim formatom.

preberite več

Več je mobilnikov kot zobnih ščetk!
Erik Qualman, avtor knjige "Socialnomics" je ponovno presenetil s svojo novo video zgodbo

24. 04. 2014

Ste vedeli, da so ljudje, ki bi raje izgubil možnost vonjanja kot svoj omiljen gadget. In ni jih malo, več kot 53 %. Kar vsak peti par se je ločil zaradi Facebooka. Vsako sekundo dobi LinkedIn dva nova uporabnika omrežja. 53 % twitterašev priporoči dobro uporabniško izkušnjo z proizvodom ali storitvijo svojim sledilcem. In kar 90% ljudi verjame priporočilu na spletu.

preberite več

Facebook nagradne igre - kako naprej?
Odlična primerjava plusov in minusov obeh opcij

28. 08. 2013

Enostavne nagradne igre na časovnici ali kompleksne aplikacije na posebnih zavihkih? Vsaka opcija ima svoje prednosti in pomanjkljivosti, a bo verjetno vseeno lažja izbira, ko boste preverili spodnjo infografiko.

preberite več

Omrežja vladajo tudi na mobilnikih
Kar šest od desetih najbolj popularnih telefonskih aplikacij so družabna omrežja

06. 08. 2013

Mobilne aplikacije so in. Tisti, ki bo prišel na telefon, tega najboljšega prijatelja vsakega uporabnika je zmagal. In po zadnjih raziskavah med aplikacijami vodijo družabna omrežja. A prvo mesto jim ni usojeno. Še ;)

preberite več

Kaj je Facebookov EdgeRank?
Kar 84% uporabnikov ne vidi vaših objav!

05. 08. 2013

Dolgo časa je bila formula, ki določa vidnost vaših FB objav na novičarskem toku (news feed) misterij, skrbno varovana skrivnost Facebooka. Uradno ni bilo nikoli potrjeno, a raziskave kažejo, da je spodnja enačba še najbolj verodostojen približek Facebookovi čarovniji.

preberite več

Kako do več FB všečkov?
14 uporabnih nasvetov za vašo Facebook stran

19. 05. 2013

Infografika, ki si jo velja povečati čez cel zaslon in morda celo natisniti. Komunikacijo na družabnih omrežjih mnogi jemljejo preveč z levo roko in na koncu zgroženo ugotovijo, da ni pričakovanega rezultata. In glavni krivec so vsi ostali, le njihovo delo ne.

preberite več

Kako se znebiti napornih FB prijateljev?
Trik za prijazno ignoriranje

29. 03. 2013

Če imate dovolj prijateljevih objav fotk cotkanih mucic, političnega navijaštva, kičastih sončnih zahodov, neštetih slik z modrimi nasveti, ki se jih noben ne drži, rezultatov kmetovanja in fehtarjenja za glasove v nagradni igri je tukaj elegantna in predvsem neboleča rešitev.

preberite več1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Naprej
1

1