blog

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Gremo v boj za modre FB zvezdice!
Nova funkcionalnost FBja, ki lahko adminom požre živce. Oz. ali smo se zato borili ;)

13. 07. 2015

Najprej smo gradili (in plačevali) za bazo FB sledilcev našega podjetja. Potem smo zaradi premajhnega dosega prisiljeni spet plačevati, da naše vsebine sploh dosežejo večino sledilcev. Ampak FB nam je postavil nov izziv - če vas uporabnik ne bo označil z zvezdico boste ostali v drugi ligi, torej nekje spodaj na newsfeedu, kjer redko posije uporabnikovo sonce.

preberite več

Test paradnih konjev med mobilci 4. del
Samsung Galaxy S6 Edge vs HTC One M9 vs Lenovo Vibe Z2 Pro

21. 05. 2015

Zopet so mi pod prste prišli trije top telefončki. Kot vedno tudi tokrat iščem idealni telefon zame, aparat ki je bolj kot prestižni statusni simbol osnovno delovno orodje. Torej ni toliko pomembna blagovna znamka in lepota, temveč čisto drugi faktorji.

preberite več

FB oglase lahko targetiramo po mestih
Facebook se nas je končno usmilil

17. 05. 2015

Ena od osnovnih funkcionalnosti in prednosti FB oglasov je zelo podrobno segmentiranje njihovih prikazov. Točno lahko targetiramo publiko po spolu, starosti, njegovih navadah, stanu, državi in točni geografiji. Slednje do prejšnjega tedna za Slovenijo ni delovalo. A sedaj lahko naciljamo skoraj vsako slovensko vasico. Jupi!

preberite več

Facebook donacija za Nepal
Naj bo Facebook res koristen za tiste, ki danes najbolj potrebujejo pomoč

28. 04. 2015

Naslov in tematika mojega današnjega zapisa bi morala biti čisto drugačna. A pomoč sočloveku, pa tudi če je čisto na drugem koncu sveta ima največjo prioriteto.

preberite več

Facebook je (spet) spremenil pravila igre
Včeraj Google, danes Facebook

22. 04. 2015

Ko nekateri nismo še dobro dojeli nov Googlov algoritem iskanja na mobilnikih je tu že nova sprememba, danes je Facebook spremenil algoritem prikaza vsebin na newsfeedih uporabnikov. Kaj to pomeni za poslovne FB strani?

preberite več

To ni Facebook post za 5.000 €
Kakšne uporabnike dobite, če jih plačujete za interakcijo?

20. 03. 2015

Mnogi se z odprtjem profilov na družabnih omrežjih ne zavedajo, da so odprli svoj medij, ki neprestano zahteva nove vsebine. In pojavi se dilema: ali generirati kvalitetno vsebino ali denar investirati v nagradne igre. Kakšne so prednosti in slabosti vsake odločitve?

preberite več

Pričakujte padec števila FB fanov
A pri Facebooku opozarjajo, da panika ni potrebna

06. 03. 2015

12. marca bodo pri Facebooku začeli čistko FB uporabnikov, ki imajo deaktiviran profil ali pa so pokojni. Mar to pomeni, da trenutno število naših sledilcev sploh ni realno?

preberite več

Test paradnih konjev med mobilci
Sony Xperia Z3 vs Samsung Note 4 vs Apple iPhone 6+

29. 01. 2015

Kateri je najbolj primeren telefon za moje roke? Primerjal sem tri najboljše aparate, ki jih je ta trenutek moč dobiti na tržišču. In kaj sem izbral?

preberite več1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Naprej
1

1