blog

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Facebook ve kje se nahajate!
Kršena je vaša zasebnost, skrijte se pred velikim bratom, globok vdor v vaše življenje!

18. 04. 2014

Takšni naslovi so včeraj preplavili medije. In ljudje so zagnali vik in krik. Morda ne bi bilo napak, da takoj razščistimo zakaj gre in da je panika popolnoma odveč.

preberite več

Na Facebooku se je vsem zmešalo!
Je še kdo presenečen nad nenavadnimi objavami vaših FB prijateljev?

30. 03. 2014

Fant moje prijateljice je gay, kako ji naj povem? Izgubila sem 5kg v enem tednu! Mislim, da sem se v nekoga zaljubila, kaj naj naredim? Noseča sem! Podrla sem rekord, šest dni se nisem umila. Še vedno sem zaljubljena v bivšega. Razkuhala sem testenine?! Odločila sem se! Jutri se pobarvam vijolično! Letos se poročim. Ne morem več, menjam vero. Že pet dni nisem bila na Wc-ju, kaj naj naredim!

preberite več

Konec je s Facebookom!
Brezplačno kosilo ne obstaja

24. 03. 2014

OK, priznam! Naslov sem namenoma zapisal malo zavajajoče. Moral bi še dopisati, da je konec s Facebookom, kot smo ga poznali do danes. Ampak sem omejen z znaki v naslovu bloga. A poanta še vedno drži.

preberite več

Facebook se (spet) spreminja
Tokrat bodo facelift doživele poslovne FB strani

10. 03. 2014

Ta teden bo Facebook temeljito prenovil videz poslovnih časovnic, ki se razen kozmetičnih popravkov niso spremenile že skoraj dve leti. In kaj bo novega?

preberite več

Oskarji - prikaz moči družbenih omrežij
5 razlogov zakaj je množični hollywoodski selfie v 35 minutah prehitel Obamo

03. 03. 2014

Včeraj, no v bistvu danes zjutraj po našem času se je zgodil zgodovinski trenutek za twitter. Dobili smo največkrat retvitano objavo. Kako je voditeljici večera Ellen DeGeneres uspelo v dobre pol ure podreti rekord Baracka Obame, ki je svoj tvit objavil takoj po ponovni izvolitvi za predsednika ZDA? Magična kratica je CTA!

preberite več

Najboljši pametni telefon za CM
V mojem poslu telefon ni modni dodatek, temveč delovni stroj!

26. 02. 2014

Če ste v spletnem svetu in živite na (od) spletnih omrežjih, potem pametni mobilnik ni samo vaš najboljši prijatelj, temveč orodje, ki vas ne sme pustiti na cedilu. Katerega izbrati? Jaz sem izbiral med iPhone 5s, Samsung Note 3, Sony Xperia Z1 in HTC One max. In katerega sem izbral?

preberite več

10 let Facebooka - kaj sledi?
Se sploh zavedamo, koliko se je v desetih letih spremenil svet in splet?

04. 02. 2014

Mnogi ga prezirajo, že neštetokrat so mu pripisali konec, kar nekaj nas je, ki zaradi njega dnevno izgubljamo živce in imamo sive lase. A tu je že deset let! Minilo je kot blisk in nič ne kaže, da bi se uspešna zgodba največjega omrežja na svetu kaj kmalu končala.

preberite več

Mladi ne zapuščajo FB, ravno obratno!
Kakšne so številke v resnici?

30. 01. 2014

Že nekaj časa spremljam mastne naslove člankov, ki na veliko opozarjajo, da je največje spletno omrežje pred razpadom. Da Facebook izgublja uporabnike, da nima več dotoka novih, predvsem mladih uporabnikov, da bo do leta 2017 postalo omrežje duhov. O tem sem imel svoje, nekoliko drugačno mnenje.

preberite več1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Naprej