blog

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Test paradnih konjev med mobilci
Sony Xperia Z3 vs Samsung Note 4 vs Apple iPhone 6+

29. 01. 2015

Kateri je najbolj primeren telefon za moje roke? Primerjal sem tri najboljše aparate, ki jih je ta trenutek moč dobiti na tržišču. In kaj sem izbral?

preberite več

Kam? Na YouTube ali na Facebook?
Primerjava med dvema velikanoma

17. 12. 2014

Pred časom bi imel na to vprašanje samo en odgovor. Sedaj se je zgodba nekoliko spremenila. Odgovor ni enostaven in tudi YouTube ni edini možni odgovor. Facebook je konkretno zarezal v pogačo največje spletne video platforme.

preberite več

Novo leto, nova FB pravila
Kakšne spremembe nam za leto 2015 pripravlja Zuck in druščina?

27. 11. 2014

V zadnjih dneh smo vsi uporabniki Facebooka dobili sporočilo, da se moramo pripraviti na nova pravila, ki jih bo Facebook spravil v dejanja v naslednjem letu.

preberite več

Skrijte se, nov FB cirkus je v mestu :D
Facebook vremenska prognoza: modro nebo se bo pooblačilo zaradi velike prisotnosti novih stickerjev

14. 10. 2014

Danes nas je FB razveselil (nekateri bolj, druge mnogo manj) z novo funkcijo - v komentarjih lahko uporabljamo animirane stickerje (nalepke), ki iz vašega Facebooka naredijo pravi utripajoči Facebook cirkus

preberite več

Otroci so nedotakljivi
There is a crack in everything (Leonard Cohen)

06. 10. 2014

Starši jih želimo obvarovati pred vsem hudim. Včasih bi jih najraje zaprli med visoke zidove in na obzidja postavili budne straže, ki bi prestregle vsako nevarnost. Toda premalo se zavedamo, da se je s prihodom spleta v njihove sobe, na zaslone njihovih računalnikov, tablic in telefonov odprl največji prehod, ki ga večina staršev nima pod nadzorom.

preberite več

FB video je dobil števec ogledov
Facebook vedno bolj konkurira YouTubu

08. 09. 2014

V zadnjem mesecu je Facebook popolnoma prenovil dolgo časa zanemarjeno kategorijo - video. Ne samo, da so newsfeede preplavili video posnetki, ki se predvajajo sami od sebe (preverite kako izklopiti ta cirkus), sedaj so dodali tudi števec ogledov

preberite več

Facebook (spet) spreminja pravila
Na FB res nikoli ni dolgčas

26. 08. 2014

Facebookov algoritem prikazovanja vsebin na newsfeedu se neprestano spreminja. Vi pa bi radi imeli čim več klikov na spletno stran. Nekdaj so se najbolje obnesle objave velikih fotografij kjer ste v opis fotke dodali še aktivno povezavo. No, nič več ;)

preberite več

Facebook ukinja Like gate
Kaj to pomeni za nagradne igre?

21. 08. 2014

Večina podjetij je prirejala nagradne igre za povečanje baze sledilcev na Facebooku. 5. novembra se bo to končalo. Od uporabnika ne boste smeli zahtevati, da povšečka vašo stran, če hoče sodelovati v igri za nagrado.

preberite več1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Naprej
1

1