blog

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Facebook je (spet) spremenil pravila igre
Včeraj Google, danes Facebook

22. 04. 2015

Ko nekateri nismo še dobro dojeli nov Googlov algoritem iskanja na mobilnikih je tu že nova sprememba, danes je Facebook spremenil algoritem prikaza vsebin na newsfeedih uporabnikov. Kaj to pomeni za poslovne FB strani?

preberite več

To ni Facebook post za 5.000 €
Kakšne uporabnike dobite, če jih plačujete za interakcijo?

20. 03. 2015

Mnogi se z odprtjem profilov na družabnih omrežjih ne zavedajo, da so odprli svoj medij, ki neprestano zahteva nove vsebine. In pojavi se dilema: ali generirati kvalitetno vsebino ali denar investirati v nagradne igre. Kakšne so prednosti in slabosti vsake odločitve?

preberite več

Pričakujte padec števila FB fanov
A pri Facebooku opozarjajo, da panika ni potrebna

06. 03. 2015

12. marca bodo pri Facebooku začeli čistko FB uporabnikov, ki imajo deaktiviran profil ali pa so pokojni. Mar to pomeni, da trenutno število naših sledilcev sploh ni realno?

preberite več

Test paradnih konjev med mobilci
Sony Xperia Z3 vs Samsung Note 4 vs Apple iPhone 6+

29. 01. 2015

Kateri je najbolj primeren telefon za moje roke? Primerjal sem tri najboljše aparate, ki jih je ta trenutek moč dobiti na tržišču. In kaj sem izbral?

preberite več

Kam? Na YouTube ali na Facebook?
Primerjava med dvema velikanoma

17. 12. 2014

Pred časom bi imel na to vprašanje samo en odgovor. Sedaj se je zgodba nekoliko spremenila. Odgovor ni enostaven in tudi YouTube ni edini možni odgovor. Facebook je konkretno zarezal v pogačo največje spletne video platforme.

preberite več

Novo leto, nova FB pravila
Kakšne spremembe nam za leto 2015 pripravlja Zuck in druščina?

27. 11. 2014

V zadnjih dneh smo vsi uporabniki Facebooka dobili sporočilo, da se moramo pripraviti na nova pravila, ki jih bo Facebook spravil v dejanja v naslednjem letu.

preberite več

Skrijte se, nov FB cirkus je v mestu :D
Facebook vremenska prognoza: modro nebo se bo pooblačilo zaradi velike prisotnosti novih stickerjev

14. 10. 2014

Danes nas je FB razveselil (nekateri bolj, druge mnogo manj) z novo funkcijo - v komentarjih lahko uporabljamo animirane stickerje (nalepke), ki iz vašega Facebooka naredijo pravi utripajoči Facebook cirkus

preberite več

Otroci so nedotakljivi
There is a crack in everything (Leonard Cohen)

06. 10. 2014

Starši jih želimo obvarovati pred vsem hudim. Včasih bi jih najraje zaprli med visoke zidove in na obzidja postavili budne straže, ki bi prestregle vsako nevarnost. Toda premalo se zavedamo, da se je s prihodom spleta v njihove sobe, na zaslone njihovih računalnikov, tablic in telefonov odprl največji prehod, ki ga večina staršev nima pod nadzorom.

preberite več1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Naprej
1

1