blog

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Shranjevanje vsebin na Facebooku
Tudi ta članek lahko preberete kasneje ;)

22. 07. 2014

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste na Facebooku našli zanimiv post, pa je vmes pozvonil telefon, po opravljem klicu pa na newsfeedu nikakor ne najdete več te objave. V 5 minutah se je vaš newsfeed že popolnoma spremenil in posta ni več nikjer. No, te male travme so sedaj postale zgodovina.

preberite več

Uredite FB oglase kar na mobilniku
App, ki sicer ne bo rešil sveta, a bo mnogim olajšal življenje

21. 07. 2014

Verjetno ste tudi sami že doživeli situacijo, ko ste hoteli na hitro preveriti kako uspešni so vaši Facebook oglasi, pa se je ravno izpraznila baterija vašega prenosnika. Na pametnem telefonu pa te možnosti niste imeli. Do sedaj ;)

preberite več

Kateri Android telefon je najboljši ta hip?
Sony Xperia Z2 vs. Samsung Galaxy S5 vs. HTC One M8

30. 05. 2014

Predstavijo se trije paradni konji, zverine za katere morate odšteti kar zajeten kupček denarja. Pred vami je še en neobjektiven test telefonov - vsak pač išče aparat, ki najbolj ustreza njegovih potrebam. In kdo je moj zmagovalec?

preberite več

Kdo je največji frajer na Linkedin-u?
Roko naj vzdigni tisti, ki se na omrežjih ne primerja z ostalimi

22. 05. 2014

Linkedin je eno redkih večjih omrežij kjer lahko preverimo kdo je obiskal naš profil. Funkcija, ki očitno zelo zanimiva predvsem radovedne Facebook uporabnike je sedaj dobila še svojo nadgradnjo. Preverite koliko ste zanimivi med vsemi svojimi Linkedin kontakti.

preberite več

10 dejstev o družabnih omrežjih
Ki bi jih moral vedeti vsak podjetnik

13. 05. 2014

Družabna omrežja so spletni fenomen. S svojimi številkami in zgodbami, ki se dnevno zgodijo na teh platformah so postala hudo zanimiva tudi za vse podjetnike. A statistika je lahko popolnoma drugačna od dejanskih rezultatov. Seveda, če ne poznate pravil igre.

preberite več

Twitter je postal (skoraj) Facebook
Medtem, ko čakam, da se spremenijo poslovne FB časovnice me je s spremembo razveselil Twitter

24. 04. 2014

Zanimivo je spremljati kako omrežja pobirajo ideje in funkcije od drugih. No zadnje čase so si podobni tudi po izgledu. Na začetku meseca je spremembe napovedal Twitter in postal na prvi pogled skoraj identičen večjemu Facebooku.

preberite več

Facebook ve kje se nahajate!
Kršena je vaša zasebnost, skrijte se pred velikim bratom, globok vdor v vaše življenje!

18. 04. 2014

Takšni naslovi so včeraj preplavili medije. In ljudje so zagnali vik in krik. Morda ne bi bilo napak, da takoj razščistimo zakaj gre in da je panika popolnoma odveč.

preberite več

Na Facebooku se je vsem zmešalo!
Je še kdo presenečen nad nenavadnimi objavami vaših FB prijateljev?

30. 03. 2014

Fant moje prijateljice je gay, kako ji naj povem? Izgubila sem 5kg v enem tednu! Mislim, da sem se v nekoga zaljubila, kaj naj naredim? Noseča sem! Podrla sem rekord, šest dni se nisem umila. Še vedno sem zaljubljena v bivšega. Razkuhala sem testenine?! Odločila sem se! Jutri se pobarvam vijolično! Letos se poročim. Ne morem več, menjam vero. Že pet dni nisem bila na Wc-ju, kaj naj naredim!

preberite več1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Naprej