blog

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Najboljši pametni telefon za CM
V mojem poslu telefon ni modni dodatek, temveč delovni stroj!

26. 02. 2014

Če ste v spletnem svetu in živite na (od) spletnih omrežjih, potem pametni mobilnik ni samo vaš najboljši prijatelj, temveč orodje, ki vas ne sme pustiti na cedilu. Katerega izbrati? Jaz sem izbiral med iPhone 5s, Samsung Note 3, Sony Xperia Z1 in HTC One max. In katerega sem izbral?

preberite več

10 let Facebooka - kaj sledi?
Se sploh zavedamo, koliko se je v desetih letih spremenil svet in splet?

04. 02. 2014

Mnogi ga prezirajo, že neštetokrat so mu pripisali konec, kar nekaj nas je, ki zaradi njega dnevno izgubljamo živce in imamo sive lase. A tu je že deset let! Minilo je kot blisk in nič ne kaže, da bi se uspešna zgodba največjega omrežja na svetu kaj kmalu končala.

preberite več

Mladi ne zapuščajo FB, ravno obratno!
Kakšne so številke v resnici?

30. 01. 2014

Že nekaj časa spremljam mastne naslove člankov, ki na veliko opozarjajo, da je največje spletno omrežje pred razpadom. Da Facebook izgublja uporabnike, da nima več dotoka novih, predvsem mladih uporabnikov, da bo do leta 2017 postalo omrežje duhov. O tem sem imel svoje, nekoliko drugačno mnenje.

preberite več

Retargeting je prišel tudi na Facebook
Nova možnost oglaševanja bo razveselil vse v marketingu

29. 01. 2014

Po vzoru Googla lahko sedaj tudi na Facebooku prikazujete oglase obiskovalcem vaše spletne strani. Izkušnje kažejo, da je velika možnost nakupa ravno pri uporabnikih, ki so že izkazali interes, bili so na vaši spletni strani, a so odšli brez nakupne odločitve.

preberite več

Endomondo se je odprl za posel
Vas zanima ogromna baza rekreativnih športnikov - Endomondo vam jo ponuja

22. 01. 2014

Endomondo je bil do pred kratkim le ena izmed mnogih športnih aplikacij, danes pa so naredili velik korak naprej. Svoje omrežje so odprli tudi za poslovne subjekte.

preberite več

Kdo je bil glavni v letu 2013?
Najboljše prakse na slovenskih družabnih omrežjih

20. 12. 2013

Leto se počasi zaključuje in čas je, da pogledamo pod črto. Kdo se je zapisal med najboljše, kdo je naredil case, ki bi ga veljalo preučiti, analizirati in dati za odličen primer po katerem se velja zgledovati?

preberite več

Facebook izgublja svojo moč ?!
Katero omrežje bo glavno v letu 2014?

11. 12. 2013

Skoraj eno leto nazaj sem zapisal primerjavo Facebooka in žabe v loncu vrele vode. Do danes se situacija ni spremenila. No, iskreno zapisano se je - na slabše.

preberite več

Ko te odnese iz Mercatorja
Primer za v učbenike odnosov s strankami preko družbenih omrežij

19. 11. 2013

Začelo se je s koncem torka. Sit nabitega dnevnega urnika, ko sem od jutra skakal po sestankih, popoldan pa bil taksist za mladičke. Deset minut pred deveto zvečer se končno privlečem domov.

preberite večNazaj   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Naprej
1

1