blog

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Na Facebooku se ne moremo (več) skriti
Sedaj bo potrebno še bolj paziti kaj objavljate na omrežjih

13. 10. 2013

Fb je v četrtek ukinil možnost, da se skrijete pred iskalcem velikega modrega brata. Tisti, ki ste imeli funkcijo vklopljeno boste v naslednjih tednih ostali brez nje

preberite več

FB je konkretno spremenil pravila igre
Bo Facebook postal Spambook?

28. 08. 2013

Čisto potiho, brez pompa je Facebook spremenil pravila prirejanja nagradnih iger. Nekateri so si odhahnili, nekateri so samo zavili z očmi, nekaterim pa itak ni jasno, da so kršili pravila ;)

preberite več

Po 7 letih je FB prenovil prikaz vsebin
Glavna žila Facebooka - njegov news feed doživlja spremembe

06. 08. 2013

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki se ne znajde v množici postov s katerimi ste dnevno zasuti na Facebooku? Hej, niste edini. FB je postal pravo mravljišče vsebin in redno se dogaja, da vam najbolj zanimive poste enostavno spregledate. Temu bodo pri Facebooku naredili konec.

preberite več

Na Facebook prihajajo video oglasi
Bo to spet sprožilo množični revolt uporabnikov?

06. 08. 2013

Facebook se je odločil, da je čas še za dodatni cekin iz oglaševanja. In če se mene kaj vpraša (pa vem da se me ne) gre za najbolj tečno oglaševanje - za video posnetke, ki jih enostavno ne morete preskočiti, če bi radi pogledali vsebino, ki vas zanima.

preberite več

Ubijalska poteza iz Mobitela
Srfanje na Hrvaškem še nikoli ni bilo tako poceni

05. 07. 2013

Ok, vsako leto je dopustovanje na Hrvaškem začinjeno z iskanjem rešitve za dostop do interneta. Običajno smo kot z bajalico iskali odprte wifije ali pa smo si kupili sim kartico lokalnega mobilnega operaterja in koristili zakupljen prenos podatkov. No, tokrat je Mobitel res prijetno presenetil!

preberite več

Prenovljena statistika FB vpogledov
Aleluja! Na to smo čakali celo večnost.

03. 07. 2013

Roko na srce, dosedanja metrika dogajanja na naših Facebook straneh je bila bolj za silo. Kar nekaj podatkov se je dalo iz nje potegniti, a je bila za večino administratorjev muka, če je bilo potrebno iz nje izbrskati kaj konkretnega. No, pred nami so novi časi, juhej!

preberite več

Hashtagi so prišli na Facebook
Bo iskanje vsebin sedaj lažje ali še bolj zmedeno?

13. 06. 2013

V analognih časih smo znak # uporabljali za gajbo piva. Potem je prišel twitter in znak, ki se je vmes pojavil tudi na vseh telefonskih tipkovnicah posvojil kot simbol za skupni imenovalec. Včeraj ga je uvedel še Facebook. Ga res potrebujemo?

preberite več

5 tipičnih napak na Facebook strani
Kako NE komunicirati na Facebooku, če nočete izgubiti fanov

31. 05. 2013

Večinoma boste na tem blogu našli zapise o tem kako pridobiti uporabnike na vašo stran. A obstaja tudi druga pot, vaši privrženci lahko hitro poiščejo izhod in vas zapustijo. Spodaj je sedem najbolj pogostih razlogov, da izgubite sledilce.

preberite večNazaj   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Naprej
1

1