blog

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Kako iz uporabnikov narediti kupce?
V Sloveniji je že preko 750.000 Slovencev, ki uporabljajo Facebook

11. 03. 2013

Mnoga podjetja so že na Facebooku, a le redka dosegajo željene rezultate – zaradi nepoznavanja velikega potenciala in pravil, ki vladajo na novih spletnih platformah.

preberite več

Facebook je predstavil nov newsfeed
Kaj nam predvečer dneva žena prinaša Zuckerbeg in njegova ekipa?

07. 03. 2013

Že kar nekaj časa je bil mir z velikimi novostmi pri Facebooku. Pred dobrim letom je Facebook uvedel časovnico, pred kratkim pa so predstavili nov FB iskalnik, ki je še vedno v beta fazi. No, zgodil se je konkreten poseg v samo osnovo Facebooka - v newsfeed.

preberite več

Kako narediti Facebook nagradno igro?
9 priporočil, ki jih morate prebrati še preden se lotite načrtovanja nagradne igre

07. 03. 2013

Apetiti so veliki, običajno je cilj nagradne igre na Facebooku popularizacija vaše blagovne znamke oz. podjetja in pridobivanje baze FB uporabnikov in/ali njihovih podatkov. A ne zgodi se poredko, da visoki cilji padejo v vodo. Kako do konca izkoristiti vse potenciale Facebook promocije?

preberite več

Koliko klikov je bilo na vašo objavo?
Facebook vedno bolj izpopolnjuje svoj mobilni app za administratorje FB strani

05. 03. 2013

Na vaši Facebook strani ste objavili povezavo. Vas zanima koliko ljudi je resnično kliknilo na link? Facebookova mobilna aplikacija Pages Manager nam omogoča, da to preverimo takoj. In ne samo to!

preberite več

10 primerov dobrih FB objav
In koliko jih lahko naštejete vi?

20. 02. 2013

Ob tedenskih analizah vaših strani in ob brskanju po Facebooku se neštetokrat vprašam ali nekateri razumejo bistvo dvosmerne komunikacije. Še vedno je Facebook prevečkrat izrabljen kot trobilo popustov, akcij, hvaljenj in podobnih enosmernih sporočil, ki bolj sodijo na obcestne billboarde. Žal :(

preberite več

Najboljše spletne prakse 2012 so zunaj
Kopirajte od najboljših!

22. 01. 2013

V čast mi je bilo, da sem bil povabljen k sodelovanju pri izdelavi priročnika, ki na skoraj 150 straneh odkriva preko 250 najboljših spletnih praks. Priskrbite si jih!

preberite več

Večje slike na Facebooku
Dobra novica za vse lastnike spletnih strani

16. 01. 2013

Postanje povezav na spletne strani preko Facebook objav velja za eno najmanj odzivnih vsebin. Sedaj je Facebook na dobri poti, da to spremeni.

preberite več

Razlika med FB Ads in Sponsored Stories
Podobno, a nikakor isto

13. 01. 2013

Temu zapisu se bodo nekateri verjetno smejali, saj je podobno kot bi vam razlagal razliko med gumijastimi škornji in čevlji z visoko peto. Oboje sodi med obuvala, potrebujemo jih za hojo, a za različne namene in terene.

preberite večNazaj   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Naprej