blog

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Konec je s Facebookom!
Brezplačno kosilo ne obstaja

24. 03. 2014

OK, priznam! Naslov sem namenoma zapisal malo zavajajoče. Moral bi še dopisati, da je konec s Facebookom, kot smo ga poznali do danes. Ampak sem omejen z znaki v naslovu bloga. A poanta še vedno drži.

preberite več

Facebook se (spet) spreminja
Tokrat bodo facelift doživele poslovne FB strani

10. 03. 2014

Ta teden bo Facebook temeljito prenovil videz poslovnih časovnic, ki se razen kozmetičnih popravkov niso spremenile že skoraj dve leti. In kaj bo novega?

preberite več

Oskarji - prikaz moči družbenih omrežij
5 razlogov zakaj je množični hollywoodski selfie v 35 minutah prehitel Obamo

03. 03. 2014

Včeraj, no v bistvu danes zjutraj po našem času se je zgodil zgodovinski trenutek za twitter. Dobili smo največkrat retvitano objavo. Kako je voditeljici večera Ellen DeGeneres uspelo v dobre pol ure podreti rekord Baracka Obame, ki je svoj tvit objavil takoj po ponovni izvolitvi za predsednika ZDA? Magična kratica je CTA!

preberite več

Najboljši pametni telefon za CM
V mojem poslu telefon ni modni dodatek, temveč delovni stroj!

26. 02. 2014

Če ste v spletnem svetu in živite na (od) spletnih omrežjih, potem pametni mobilnik ni samo vaš najboljši prijatelj, temveč orodje, ki vas ne sme pustiti na cedilu. Katerega izbrati? Jaz sem izbiral med iPhone 5s, Samsung Note 3, Sony Xperia Z1 in HTC One max. In katerega sem izbral?

preberite več

10 let Facebooka - kaj sledi?
Se sploh zavedamo, koliko se je v desetih letih spremenil svet in splet?

04. 02. 2014

Mnogi ga prezirajo, že neštetokrat so mu pripisali konec, kar nekaj nas je, ki zaradi njega dnevno izgubljamo živce in imamo sive lase. A tu je že deset let! Minilo je kot blisk in nič ne kaže, da bi se uspešna zgodba največjega omrežja na svetu kaj kmalu končala.

preberite več

Mladi ne zapuščajo FB, ravno obratno!
Kakšne so številke v resnici?

30. 01. 2014

Že nekaj časa spremljam mastne naslove člankov, ki na veliko opozarjajo, da je največje spletno omrežje pred razpadom. Da Facebook izgublja uporabnike, da nima več dotoka novih, predvsem mladih uporabnikov, da bo do leta 2017 postalo omrežje duhov. O tem sem imel svoje, nekoliko drugačno mnenje.

preberite več

Retargeting je prišel tudi na Facebook
Nova možnost oglaševanja bo razveselil vse v marketingu

29. 01. 2014

Po vzoru Googla lahko sedaj tudi na Facebooku prikazujete oglase obiskovalcem vaše spletne strani. Izkušnje kažejo, da je velika možnost nakupa ravno pri uporabnikih, ki so že izkazali interes, bili so na vaši spletni strani, a so odšli brez nakupne odločitve.

preberite več

Endomondo se je odprl za posel
Vas zanima ogromna baza rekreativnih športnikov - Endomondo vam jo ponuja

22. 01. 2014

Endomondo je bil do pred kratkim le ena izmed mnogih športnih aplikacij, danes pa so naredili velik korak naprej. Svoje omrežje so odprli tudi za poslovne subjekte.

preberite večNazaj   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Naprej
1

1