Odstranite časovnico za vedno!

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Postopek je čisto enostaven, nobenega programiranja, dovolj je en klik. In voila, ta tako nepriljubljena FB novost izgine

01. 04. 2012Ravno v pravem trenutku, ko so pri Facebooku vsem začeli vklapljati timeline/časovnico se je našla rešitev, kako se te novosti rešiti.

Mnenja so deljena, nekateri so nad novim prikazom navdušeni, tudi sam sem med njimi. Ogromno pa vas je takih, ki običajno zelo slabe volje sprejmete Facebookove spremembe. Pritožujete se nad zmedo, nepreglednostjo in počasnim nalaganjem.

Dolgo časa je veljalo, da se časovnice ne da odstraniti. Bilo je kar nekaj poizkusov, a noben ni prinesel nazaj starega FB zidu. No, temu več ni tako. Na spodnji povezavi boste našli rešitev. Kar je najbolje, potreben je samo en klik in časovnice ni več.

Ni potrebno nobenega programiranja, nobenega odvečnega klikanja. Zadeva se spremeni v sekundi. In kar je najpomebneje, preverjeno deluje.

Klik na povezavo oz. spodnji gumb

Update - Upam, da ste opazili datum pri članku ;)Follow Me on Pinterest

Hvala za prebiranje mojih glasnih razmišljanj in rešitev o poslovnem komuniciranju na Facebooku in ostalih družabnih omrežjih. Če vam to ni dovolj vas povabim na kavo ;)
1

1