Kako ujeti uporabnika v svojo mrežo?

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Pričakajte novega uporabnika z vsemi častmi

04. 08. 2010Osnovne funkcije Facebooka za poslovne namene kmalu postanejo preveč omejujoče. Kako dodati nove aplikacije posebnih obvestil, benerjev, filmov ali pa landing page-a, ki pozdravi nove, potencialne uporabnike?

Po začetnem navdušenju se začnemo zavedati nekoliko omejene uporabe, ki nam jo omogoča glavno komunikacijsko sredstvo strani - zid, kjer poteka večina interakcij z uporabniki. Kako lahko dodamo nove zavihke, ki jih lahko uporabimo bodisi za posebne predstavitve, nagradno igro, morda kakšno posebno akcijo ali aplikacijo. Ali pa naredimo enostavni landing tab, zavihek dobrodošlice, ki pričaka vse uporabnike, ki še niso fani vaše strani. Pa bi seveda radi, da to postanejo ;)

Recept se skriva v filmčku.Follow Me on Pinterest

Hvala za prebiranje mojih kratkih namigov (hintov) za uspešno poslovno komuniciranju na Facebooku. Če pa vam to ni dovolj me kontaktirajte V naši agenciji izvajamo tako izobraževanja za podjetja, izdelavo strategij za uspešen nastop na družabnih omrežjih, izdelavo Facebook aplikacij in vodenja vaših Facebook skupnosti. Lahko pa gremo samo na kavo ;)
1

1