Označevanje uporabnikov na slikah

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Panika se zgodi takrat, ko jo najmanj pričakuješ

28. 02. 2011Označevanje oseb na fotografijah velja za eno najbolj inovativnih pogruntavščin Marka in njegovih programerjev. In ravno ta funkcije je velikokrat (zlo)rabljena za potrebe nagradnih iger. A obstaja mala varovalka.

Ko postavite novo komercialno stran je funkcija označevanja (teganja) oseb na fotografijah omogočena le skrbnikom strani - navadni uporabniki se ne morejo tegati na vaših slikah. Neštetokrat sem že doživel, da so organizatorji različnih nagradnih iger tipa "označi se in morda boš dobil nagrado", to spoznali prepozno, oz. so na to opozorili uporabniki. Sprememba začetnih nastavitev označevanja vam bo vzela le nekaj sekund.

Recept gre takole:

Na nadzorni plošči vaše strani kliknite "uredi stran" (zgoraj desno), nato -> aplikacije -> slike -> pojdi na aplikacijo -> Dovoli vsem oboževalcem, da označujejo fotografije

še v sliki

Priporočam, da ne pretiravate s tovrstnimi nagradnimi igrami. Več o nagradnih igrah in FB aplikacijah tukaj.Follow Me on Pinterest

Hvala za prebiranje mojih kratkih namigov (hintov) za uspešno poslovno komuniciranju na Facebooku. Če pa vam to ni dovolj me kontaktirajte V naši agenciji izvajamo tako izobraževanja za podjetja, izdelavo strategij za uspešen nastop na družabnih omrežjih, izdelavo Facebook aplikacij in vodenja vaših Facebook skupnosti. Lahko pa gremo samo na kavo ;)
1

1