Dejan Zavec in Jure Doler

Naj vam nič ne uide! Zapišite svoj mail in tedensko
boste v e-nabiralnik dobili povzetek člankov na strani.

Kako uspešno uporabiti družabna omrežja za promocijo športnika

27. 07. 2011Dejan Zavec je naš najuspešnejši boksar in tudi najbolj popularen športnik na slovenskem Facebooku (vir: DruzabnaOmrezja.SI )

Z njim in njegovim spletnim managerjem Juretom iz športne agencije S.V. - RSA sem se pogovarjal ravno po tem, ko smo skupaj uspešno speljali zelo obiskan FB video klepet s fani in dan po tem, ko je bila lansirana prenovljena spletna stran www.dejanzavec.com .

Dejanova ekipa je zelo aktivna na družabnih omrežjih (Facebook, Twitter, YouTube), njihove objave pa beležijo zelo visok odziv interakcij uporabnikov. Kako je sploh prišlo do odločitve o aktivnem nastopu na družabnih omrežjih, kdo skrbi za vse video posnetke in fotografije, kakšen je cilj tovrstne komunikacije in na kaj vse je potrebno biti pozoren? Mimogrede, Dejan na Twitta kar sam. Sledite ga lahko na @DejanZavec

Vsebina video intervjuja: med YouTube vprašanji in odgovori se lahko sprehajate na dva načina, lahko posnetke preskakujete ali pa se med njimi sprehajate če imate vklopljen prikaz playliste

 

  1. Kdaj in kako se je začela pisati zgodba o Dejanu Zavcu na družabnih omrežjih ?
  2. Koliko je za športnike pomembna prisotnost na spletu ?
  3. Se družabna omrežja uporablja tudi za tradicionalno boksarsko izzivanje nasprotnika?
  4. Je Dejan bolj analogne ali že digitalne sorte?
  5. Kako reagirate na negativne komentarje?
  6. Katera objava je dosedaj sprožila največ interakcij ?
  7. Kje je meja med Dejanovo zasebnostjo na Facebooku ?
  8. Koliko je za Dejana naporno še dodatno izpostavljanje na spletu?
  9. Načrti komunikacije za prvi dvoboj v Ameriki ?


Follow Me on Pinterest

Hvala za spremljanje kratkih video zgodb o Facebooku in ostalih družabnih omrežjih. Če pa tudi vi razmišljate o nastopu na enem od družabnih omrežjih me kontaktirajte. V naši agenciji izvajamo tako izobraževanja za podjetja, izdelavo strategij za nastop na družabnih omrežjih, produkcijo Facebook aplikacij in vodenja vaših Facebook, Twitter ali Instagram skupnosti. Z veseljem pa lahko gremo samo na kavo :)
1

1